Magnat Omega CS 12 - hlboký zvuk a sila v jednom

Magnat Omega CS12 s 1100 W výkonom!

Pripravte sa na neobyčajný hlboký zvuk, ktorý vás doslova dostane do kolien.

🎶 Hlboké basy, ktoré cítite!

Subwoofery sú zázrakom modernej zvukovej techniky. Slúžia na reprodukciu nízkych frekvencií a zaručia ten správny "hlboký" efekt, ktorý je pri sledovaní filmov alebo počúvaní hudby neoddeliteľnou súčasťou audiozážitku. S výkonom 1100 W má subwoofer Magnat Omega CS12 ešte viac síl v zálohe, aby poskytol ten najintenzívnejší zážitok.

 

🎵 Technické špecifikácie:

  • Výkon: 1100 W (Max) 525 W (RMS)
  • Frekvenčný rozsah: 18 Hz - 200 Hz
  • Reproduktor: 12-palcový polypropylénový kužeľ
  • Vstupy: Cinch (RCA)
  • Rozmery (Š x V x H): 385mm x 400mm x 465mm
  • Hmotnosť: 24 kg

🔊 Výkon, ktorý si zaslúžite:

S výkonom 1100 W subwoofer Magnat Omega CS12 prekonáva všetky očakávania. Jeho sila doslova vypĺňa priestor s bohatými a hlbokými basmi, čím vytvára neprekonateľný audiozážitok. Vychutnajte si hudbu, filmy alebo hry s neskutočnou intenzitou a presnosťou, ktoré len takáto výkonná jednotka môže poskytnúť.

🎶 Precízny a vyvážený zvuk:

Magnat Omega CS12 vyniká nielen svojím výkonom, ale aj precíznosťou. Nové technológie zabezpečujú presnú reprodukciu basov a minimalizujú skreslenie zvuku. Výsledkom je vyvážený zvuk s jasnými detailmi, čo ocenia aj audiokritici.

🔊 Jednoduché ovládanie:

Ovládanie subwooferu Magnat Omega CS12 je jednoduché a intuitívne. Vďaka jasne označeným vstupom zadnej strane subwooferu je pripojenie k audio zdroju a zosilňovaču bezproblémové. Nastavenie hlasitosti a frekvencie sa dá rýchlo upraviť podľa vašich preferencií.

🎵 Kvalita a dizajn:

Okrem skvelej zvukovej kvality sa Magnat Omega CS12 môže pochváliť aj atraktívnym dizajnom. Jeho kompaktné rozmery a elegantná čierna alebo biela farba ho robia ľahko zlúčiteľným s akýmkoľvek interiérom. Tento subwoofer je nielen výkonný, ale aj pôsobivý na pohľad.

🔊 Konečné hodnotenie:

Subwoofer Magnat Omega CS12 s výkonom 1100 W je skutočným snom audiofilov. Jeho výkonné basy, precízny zvuk a jednoduché ovládanie robia z tohto zariadenia pravú ozdobu vášho domáceho kina alebo zvukového systému. Bez ohľadu na to, či ste filmový nadšenec, hudobný purista alebo vášnivý hráč počítačových hier, tento subwoofer vám dodá ten správny zvukový zážitok.

Preto, ak hľadáte spoľahlivého spoločníka pre vaše audio dobrodružstvá, Magnat Omega CS12 je voľbou, ktorá vás nesklame. Pridajte kvalitný zvuk do vášho života s týmto skvelým subwooferom od Magnatu!

#Magnat #OmegaCS12 #Subwoofer #Zvuk