Magnat MC400

Kompaktný high-end stereo NETWORK/CD/DAB/FM prijímač

Ako vyzerá dokonalý zoznam želaní hifi fanúšika? Celkom jednoduché. Ideálne je moderný hi-fi dizajn, ktorý je schopný robiť všetko. To je presne prípad MC 400. All in one receiver kombinuje všetky zdroje, ktoré si môžete priať, s vysokokvalitnou technológiou a to všetko v klasickom, plnokomponentnom formáte.

MC_Slider_start

ZDROJE? VŠETKO, JEDNODUCHO VŠETKO

MC 400 má skutočne všetko, vďaka čomu srdce hudobného fanúšika bije rýchlejšie. Začína to klasickými zdrojmi ako FM tuner, DAB+ a samozrejme phono vstup (MM). Okrem toho existujú analógové pripojenia, ako je konektor pre slúchadlá, cinch, ako aj digitálne vstupy, optické a koaxiálne. K dispozícii je aj HDMI, takže MC 400 možno použiť aj ako pôsobivý zvukový upgrade pre všetky TV zdroje. Tí, ktorí počúvajú CD, si zamilujú diskrétne integrovanú CD mechaniku. Technológia: Profesionálna CD mechanika, ktorá sa nachádza v špičkovom DJ vybavení.

HUDBA Z WEBU V HD

Cez Ethernet a WLAN umožňuje prijímač Magnat použitie Spotify a iných streamovacích platforiem. Ďalšie služby si môžete pohodlne vybrať cez aplikáciu Magnat.

Magnat-MC400-Ambient-4

TuneIn umožňuje suverénny prístup k desiatkam tisíc internetových rádií po celom svete.

Čo viac si hudobný fanúšik želá? Celkom jasne, Hi-Res zvuk. MC 400 je certifikovaný Japan Audio Society s logom Hi-Res Audio a prehráva hudbu s požadovaným rozlíšením až 24 bitov a vzorkovacou frekvenciou až 192 kHz. To z neho robí skutočného univerzálneho génia, pokiaľ ide o zvuk.

MC 400 disponuje aj rozhraním Bluetooth. Použitý modul aptX-HD® zaručuje najvyššiu možnú kvalitu zvuku z akéhokoľvek bezdrôtového zdroja, či už ide o smartfón, tablet alebo dokonca PC.

Magnat-MC400_Inside1

PRELOMOVÝ DIZAJN – INTUITÍVNA OBSLUHA

So šírkou 43 cm má MC 400 plný, známy hi-fi formát a takmer minimalistický koncept ovládania, a to aj napriek množstvu funkcií. Umožňuje to 2,8-palcový alebo 7 cm TFT displej. Vďaka tomu je ovládanie nielen detskou hrou, ale tiež umožňuje, aby sa na displeji zobrazovali obrázky obalu a ďalšie informácie v závislosti od zdroja.

Druhou možnosťou ovládania MC 400 je diaľkové ovládanie. Aplikácia Magnat, ktorá je bezplatne dostupná pre iOS a Android, je skutočne pohodlná. Tu možno pohodlne ovládať rôzne hudobné služby, prezerať hudbu v sieti a využívať funkcie viacerých miestností. Aktuálne zvolenú hudbu je možné jednoducho rozšíriť do ďalších miestností alebo sa od nich opäť odpojiť. Vstupy pre 3,5 mm jack kábel pre slúchadlá a USB sú umiestnené na prednom paneli. Týmto spôsobom môžete rýchlo pripojiť prenosný zdroj alebo USB kľúč. Konektor slúchadiel na prednej strane je pre chvíle, keď si chcete vychutnať hudbu bez toho, aby ste rušili ostatných.

STAROSTLIVO VYBRANÁ TECHNOLÓGIA

V Magnate siahli hlboko do políc tých najlepších audio komponentov. D/A

prevodník od Cirrus dokáže spracovať signály až do 24 bitov a 192 kHz. Phono predzosilňovač pre MM ponúka rozprávkovo nízke hodnoty skreslenia a modul Linkplay pre využitie streamovacích služieb a pre multi-room schopnosti hrá suverénne až do 192 kHz a 24 bitov. To znamená, že akýkoľvek zdroj je možné spracovať a počúvať v najlepšej možnej kvalite. Za počúvanie sú potom zodpovedné diskrétne výkonové zosilňovače. Bipolárne konfigurované výkonové tranzistory poskytujú nepretržitý výkon 60 a špičkový výkon 100 wattov na kanál.

Magnat-MC400_Beauty-Connection

MAGNAT MC 400 - PRE KAŽDÉHO MILOVNÍKA HI-FI

MC 400 je ideálne riadiace centrum pre každého hi-fi fanúšika. Otázkou nie je, či ste milovníkom analógových zdrojov, alebo ste prešli do digitálneho veku. Tu sa nemusíte rozhodovať. MC 400 ponúka celý rad zdrojov a možností využitia pre každého. Či už streamovacia služba, vinyl, Bluetooth, Hi-Res Audio alebo dokonalý zvuk pre TV, Magnat MC400 dokáže všetko.

 

Link: Magnat MC 400

 

https://www.muziker.sk/hi-fi-zosilnovace-a-predzosilnovace