Oehlbach - Filozofia

Oehlbach, viac ako značka - filozofia

Kopfhoererstaender_kachel

Predtým Hi-Fi, potom počítače a nakoniec domáce kino alebo domáca zábava: V posledných desaťročiach sa technológie a spotrebná elektronika vyvíjali stále rýchlejším tempom. Konštanta zostala viac ako 45 rokov. Vtedy, ako aj dnes Oehlbach dodáva spoje, komponenty a príslušenstvo, ktoré celej technológii dodajú optimálne zladenie. Oehlbach spája a vytvára spôsoby, aby zábava mohla naplno rozvinúť kúzlo svojich obrazov a zvukov. Značka Oehlbach je postavená na tíchto troch myšlienkach:

Inovácia

Pre spoločnosť Oehlbach je hľadanie nových nápadov, ich rozvíjanie a formovanie do presvedčivých progresívnych produktov každodennou výzvou, presvedčením a vášňou zároveň. Z tejto vášne a presvedčenia sa znovu a znovu vytvárajú mnohé inovácie Oehlbach, ktoré stanovujú štandardy.

Žiadne kompromisy

Skutočná kvalita nepozná kompromisy. Snaha využiť maximálneho potenciálu vo všetkých dimenziách a nakoniec sformovať všetky dimenzie do dokonalého celku. Pod týmto motívom sú vytvorené naše produkty Oehlbach - každý z nich je nekompromisným vyhlásením kvality.

Počúvanie

Naši zákazníci sú našimi najlepšími partnermi. Vždy nám poskytnú ďalšie návrhy a nápady na nové riešenia, vďaka ktorým je domáca zábava ešte dokonalejšia. S naším zákazníckym servisom sme tu vždy pre vás. Vy najlepšie viete, ktoré komponenty alebo doplnkové funkcie by vám mohli poskytnúť lepší pocit zo zábavy. Počúvame oveľa častejšie a potom to premieňame na nové riešenia Oehlbach – individuálne prispôsobené potrebám a želaniam našich zákazníkov. Na požiadanie vám niektoré veci nielen povestne ušijeme na mieru: s mnohými káblami a konektormi podľa vašich predstáv.

oehlbach-entertainment

https://www.alza.sk/audio-kable/18849598.htm